Ik ben Franca Weber. Ik woon samen met mijn vriend Vincent. Ik werk sinds december 2007 als gastouder. (per 1/12/2009 als zelfstandige gastouder) We hebben 3 katten: Sita, Timon & Pumbaa. Ze gaan naar buiten wanneer er oppaskindjes komen. Ook wordt er hier in huis niet gerookt!
Ik heb vraagouders bij verschillende gastouderbureaus. Dit zijn erkende gastouderbureaus. (zie verdere gegevens bij: informatie)

Ik ben altijd al actief geweest met kinderen. Van kinds af aan, hielp ik mee met activiteiten van een buurtvereniging. Later ben ik ook activiteiten gaan doen op de basisschool waar mijn kinderen toen zaten. O.a. met de knutselmiddag en uitstapjes. Ik heb een snoepwinkeltje gehad, waar dagelijks kinderen snoep uit kwamen zoeken. Verder heb ik kinderen geschminkt op braderieën en kermissen. Ook heb ik kinderen les gegeven in grimeren. En nu ben ik dus gastouder.

Ik vind het belangrijk dat kinderen het hier leuk hebben! Er zijn hier allerlei puzzels , spellen, kleurplaten, blokken en ander speelgoed. Een dag is dan ook vaak afhankelijk van welke kinderen er zijn. De 1 wil juist heel graag knutselen, de ander wil alleen maar met auto's spelen, weer een ander kindje wil heel graag puzzelen. Toch is het ook vaak, dat wanneer de 1 bijvoorbeeld een puzzel gaat maken, dat de anderen dat ook willen gaan doen. Als kinderen al naar school gaan, breng of haal ik ze bij BS "De Waai". Wanneer er meer kinderen zijn gaan we met de 6 persoons wandelwagen, gezellig! Als het regent worden ze niet nat, omdat we een speciaal dakje voor de kiddy bus hebben.

In de tuin staat momenteel een speelhuisje, een picknicktafel, een glijbaan en een wipkip. Uiteraard ook allemaal fietsjes, step, loopauto, ballen enz. Als het etenstijd is gaan we gezellig met z'n allen aan tafel eten. Of het nu een fruithapje, middageten of ontbijt is... Even bij het speelgoed weg en lekker eten.

Ons huis is voorzien van airco, zodat we in de zomer met een prettige temperatuur kunnen spelen. Ook is er een alarm, brandblusser en brandalarm aanwezig.